Sommerhilsen

Kære alle kolleger på Herlevs skoler
Blomster

Fra Herlev lærerforening ønsker vi jer alle en god og velfortjent sommerferie. Vi håber at I vil nyde den i fulde drag i skyggen af et palmetræ, en parasol eller noget helt tredje efter eget valg.

Hvis der er brug for hjælp i forbindelse med sygdom i ferien, eller hvis der er tvivl om løn/feriepenge, fordi man er nyansat eller nyuddannet, så har vi lagt dette på hjemmesiden:

Sygdom under ferie

Ferieregler for nyuddannede eller ved jobskifte

Ellers holder kontoret lukket fra fredag d. 6. juli til mandag d. 6. august. Hvis I vil i kontakt med os i denne periode, så sende en mail til 023@dlf.org eller indtal en besked på telefonsvareren. Begge dele vil blive checket dagligt.

Så er der bare tilbage at sige, at her lige før ferien har der på sommerhimlen været et par skolerelevante emner, som vi kommer til at beskæftige os mere med, når skoleåret går igang igen: Arbejdstidskommissionens formand har udpeget 5 yderligere medlemmer, og de går igang med arbejdet til august.

Her er medlemmerne af lærernes arbejdstidskommission

Arbejdstidskommission: Sådan ser kommissions-medlemmerne deres opgave

Og så har rådgivningsgruppen om lempelse af fælles mål under undervisningsministeriet afgivet deres anbefalinger.

Pejlemærker og anbefalinger

HA' EN RIGTIG GOD SOMMER - HLF